Luk fuldskærm

Vallensbæk Strand

Vejlesvinget 7, Vallensbæk Strand

Allerede fra første øjekast ser du, at her er der tale om gode, reelle lejligheder med plads til livet. Boligerne er indrettet således der er tænkt over alt. Det her er nybyg, hvor der ikke er gået på kompromis. Værelserne er en reel størrelse, mange af lejlighederne har bryggers og to badeværelser, og du har udgang til en stor og brugbar altan.

Lejlighederne er indrettet i lyse materialer med flotte lyse kvalitets trægulve, masser af lysindfald fra de gode vinduespartier samt smukke hvide HTH-køkkener med alt i hårde hvidevarer fra Electrolux. Køkkenet er indrettet med god skabs- og bordplads, induktions kogeplader, opvaskemaskine, indbygningsovn og køle- fryseskab.

I mange af lejlighederne har du to badeværelser samt bryggers med vaskemaskine & tørretumbler. Der er gulvvarme overalt i lejlighederne, som du naturligvis kan regulere i hvert rum.

Alle lejligheder har altan og på 5. sal har du vandudsigt fra din altan.

Der medfølger én parkeringsplads til hver bolig.

Der er selvfølgelig elevator i ejendommen og dørtelefon-anlæg.

Ejendommen er forberedt med Fibernet fra Yousee.

Det er muligt at ansøge om tilladelse til ét mindre husdyr.

Det er ikke muligt at leje en bolig i ejendommen hvis du er registreret i RKI.

Ejendommen og området:
Ejendommen rummer 24 lyse lejligheder, alle sammen med stor altan og alt i hårde hvidevarer. Lejlighederne stod indflytningsklar i oktober 2023.

Ejendommen er beliggende tæt på naturskønne områder - alt fra strand til sø og skov findes indenfor en overskuelig rækkevidde. Der er rig mulighed for at fordybe sig i naturen med gode cykel- og gåture, og ligeledes er det oplagt at bruge stranden og vandet hele året rundt – måske du endda kan blive vinterbader! Vallensbæk Strand er kendt for sin store lystbådehavn og sin flotte badestrand, der ligger blot 1,5 km fra lejlighederne.

Med både busstoppested og S-tog indenfor få minutters gang er den offentlige transport lige ved hånden, og på bare 20 minutter kan man træde ud på perronen på Københavns Hovedbanegård. I 2025 bliver infrastrukturen endnu bedre, når det første letbanetog ruller ind i Vallensbæk. Vil man derimod hellere tage bilen, ligger tilkørslen til motorvejen kun knap 1 km væk. Der medfølger en parkeringsplads til hver lejlighed, så det bliver ikke nemmere.

På få minutter kan du gå til Vallensbæk Torv, hvor du har flere supermarkeder, caféer og butikker. Her er super hyggeligt og alt hvad du har brug for i hverdagen. Indkøbsmulighederne er der mange af i området. Det er faktisk blot at vælge. Med andre ord så er det en ideel placering for dig, som vil have alt lige ved hånden, men som samtidig ikke vil gå på kompromis med detaljerne og kvaliteten af dit kommende hjem. Der er tænkt over tingene og vi har forsøgt at skabe en ejendom, som adskiller sig ud fra andre nybyg i området.

Har du børn bliver det ikke nemmere - på Vejlesvinget finder du nemlig ligeledes Daginstitutionen Amalieparken, som er en integreret børnehave & Vuggestue. Vallensbæk Skole ligger også indenfor kort afstand.

Skriv dig op

Vil du på ventelisten?