Hvem er vi?

Tholstrup Moldt er vores efternavne. Vi er Ulrik Tholstrup og Mette Moldt Mathiesen. Vi er nede på jorden, imødekommende og løsningsorienterede. Vi slipper ikke vores kunder før vi har hjulpet dem i mål.

Mette er født og opvokset i Sønderjylland, men har boet i København i 12 år og kalder København for ”hjem”. Hun er uddannet professionsbachelor i finansiering og ejendomsmægler og så har hun både arbejdet med salg af boliger samt udlejning. Mette har desuden også været med til at opbygge 2 udlejningsafdelinger i tidligere jobs. Derudover har hun en HD 2. del i Organisation og Ledelse.

Ulrik er født og opvokset på Frederiksberg. Han er uddannet finansiel rådgiver fra Danske Bank og har ligeledes også en uddannelse som ejendomsmægler. Erfaringen fra hhv. finans- og ejendomsbranchen har givet ham et solidt kendskab til finansiering, lån og værdiansættelse.

Sammen er vi et solidt og troværdigt makkerpar, der altid ser muligheder fremfor begrænsninger. Vi er ærlige og troværdige. Det er vigtigt for os, at dialogen er tillidsfuld og at vores kunder føler sig ordentlig behandlet og respekteret. 

Vi syntes det skal være lige så tillidsfuldt at leje en bolig, som at købe en bolig - hvis ikke mere tillidsfuldt. Derfor uddanner vi os løbende samt holder os ajour ved kontinuerligt at deltage i kurser og uddannelse. Vi er desuden medlem af SAPU (sammenslutningen af private udlejere). 

Som lejer hos os kan du være sikker på, at vi tager dig og din boligjagt seriøst. Hvis vi mod forventning ikke kan hjælpe dig med at finde den rette bolig, så har vi et stort netværk og hjælper dig meget gerne videre i din søgen.

Om TM

VORES VÆRDIER


“Vores værdier er simple og kan beskrives med tre ord: loyalitet, seriøsitet og ikke
mindst tillid. Dét ved vi, er nøglebærende for en god forretning"

Mission og vision

Der bygges og bygges, og flere og flere lejeboligejendomme kommer til, især i storbyerne. Igennem de seneste mange år har det været utrolig populært som ejer eller udvikler, at få hjælp til boligudlejning hos en ejendomsmægler. Mange ejendomsmæglere har taget denne opgave til sig som en sekundær beskæftigelse til salg, som størstedelen af ejendomsmæglerbutikkerne har som primær beskæftigelse. Ligeledes har mange administrationshuse også tilbudt boligudlejning som et produkt for udlejer.

Vi har igennem årene og ikke mindst via vores dagligdag i branchen set nogle huller i markedet og branchen, og vi ønsker netop at indfri det potentiale hos Tholstrup Moldt. Vi har ét fokus, og det er boligudlejning. Vi er passionerede og erfarne specialister, som elsker at gøre en forskel for dig som lejer, såvel også som ejer.

At bo til leje er ikke nødvendigvis kun en midlertidig løsning. En lejebolig er også et hjem, og som lejer skal du naturligvis også tages seriøst. Ét hjem er der hvor vi alle lader batterierne op. Hjem er en unik følelse, som er svær at beskrive. Med os som udlejningsteam vil du som ejer eller udvikler være garanteret seriøsitet og ikke mindst bedst mulige profit af din portefølje. Vi har fingeren på pulsen og ønsker at finde de bedst mulige lejere til din ejendom – for netop dét ved vi betyder alverden.