Luk fuldskærm

Islands Brygge

Terrasserne

Kom med indenfor i Terrassernes eksklusive lejeboliger. Allerede når du når døren, skal du lægge mærke til det sorte, ergonomiske dørhåndtag, der underbygger hele den overordnede fortælling om luksus og livsnydelse. Det er de små detaljer, der gør hele forskellen, og under tilblivelsen af Terrasserne er alle små detaljer og materialevalg blevet målt og vejet.

Pointen er, at det skal føles anderledes at være lejer i Terrasserne, end i en normal, standardiseret lejebolig.

Der er i den grad tale om liebhaveri inden for lejeboliger, og billige metervarer er kastet bort til fordel for holdbare, kvalitetsfulde feinschmecker-detaljer.

Du har måske aldrig tænkt over, hvilke designer-spots der sidder i loftet i din bolig, om dine mursten er håndlavede, eller om dine udendørslamper er af dansk design, men det har vi.

Og vi tror, at du vil sætte pris på vores kræsne designtilvalg.

Terrasserne har fået fuld gas på køkkenfronten. Køkkenet er en integreret og vigtig del af lejlighedens leverum, og derfor er der blevet kræset for materialerne i en elegant vekslen mellem den sorte farve og naturligt egetræ.

Det eksklusive Designa køkken er fra kollektionen Silk, der har en silkeblød, mat coating, som er fantastisk lækker at røre ved. Det mørkedesignerkøkken går helt til loft og indrammer køkkenzonen som et elegant statement og en hyldest til det enkle, nordiske design, mens den praktiske Blanco vask med sort Quooker gør følelsen af eksklusivitet komplet. Selv ovnen er specialudvalgt i lækkert design fra Miele.

Nogle ville måske kalde køkkenet maskulint med et strejf af vild natur. Vi kalder det et køkken med VIP-fornemmelser.

Lavenergihus med det
bedste energimærke A2020.

Alt hvad der kommer fra Terrasserne er skabt med respekt for det gode håndværk og er en hyldest til de sjældne detaljer, der vidner om livskvaliteten i boligernes indretning og indeklima.

Der er ikke sparet på detaljerne, heller ikke når det kommer til energimærkningen. For ligesom boligerne, er energimærket et tegn på et hjem med respekt for naturen. Alle boligerne har opnået energimærke A2020, hvilket har det laveste energiforbrug og kun creme de la creme af nye bygninger, får tildelt det højst opnåelige energimærke.

For dig som lejer i et lavenergihus betyder det, at der igennem hele byggeprocessen har været fokus på energisparende løsninger som har massevis af fordele med sig.

  • Du får en noget lavere varmeregning
  • Du passer på miljøet
  • Du reducerer dit eget CO2-udslip
  • Du får et sundere indeklima

Den overordnede eksklusive designlinje og udfoldelse af et mindful living koncept fortsætter på lejlighedens badeværelse. For det første er rumfordelingen skabt med tanke på at gøre badeværelset stort, fordi den selvforkælelse og ro, som er essentiel på et badeværelse, ikke skal presses ind i et lille rum; Den fortjener optimale betingelser.

Køkkenets modige, mørke farvevalg fortsættes i de små detaljer i indretningen af dit nye wellness rum. Det sorte Vola armatur giver et eksklusivt look sammen med de store, sandfarvede fliser, og du får en gennemført pakke af topmoderne badeværelsesløsninger med et lækkert badeværelsesmøbel fra Duravit, væghængt toilet, spejle med lys og unidrain. Kig op og læg mærke til de minimalistiske designerspots fra One A. Et sidste touch i et gennemarbejdet design.

BWT blødvandsanlæg:
Der kommer silkeblødt vand ud af hanerne i Terrasserne. Ved hjælp af et smart blødvandsanlæg får du det fineste kalkfrie vand. En forskel der både kan mærkes på din hud og i dit hjem.

Du skal bruge markant mindre sæbe og shampoo, når du er i bad, og din hud vil føles blødere og mere smidig, når du slipper for ophobningen af kalk, og nemmere bevarer din krops naturlige olier.

Sæbeforbruget kan også skrues ned i dine tøjvaske, dit tøj bevarer farverne og så er det kalkfrie vand energibesparende og bedre for miljøet.

Endnu en fordel er, at du slipper for at skulle afrense din kaffemaskine og dine husholdningsmaskiner i tide og utide, og at det bliver nemmere at gøre rent, fordi du ikke længere skal bøvle med grimme kalkaflejringer. Listen over fordele med blødt vand er lang. Særligt i København, hvor det hårde vand er kendt for at få vandhanerne til at gro sammen i kalkchok.

Ejendommen stod færdig i december 2022 og huser i alt 35 lejeboliger samt en privat parkeringkælder. Naturligvis med ladepladser til el-biler.

Er du interesseret i at høre mere om boligerne og få oplyst om der er en ledig bolig til dig? Så kontakt os endelig.

Skriv dig op

Vil du på ventelisten?