Luk fuldskærm

Dianalund

Dr. Sells Park

På Dr. Sells Vej 55 opføres i øjeblikket 4. etape af Dr. Sells Park.

Lejlighederne vil være indflytningsklar medio 2024 og omhandler ni 2- & 3-værelses lejligheder.

Lejlighederne indrettes i bygningens stueplan samt 1. etage. Hovedparten af lejligheder vil have udkig til den smukke og idylliske skov. Boligerne indrettes med nyt elementkøkken, nyt badeværelse. Overflader fremstår oprettet og nymalet. I alle lejligheder vil der være udlagt lakeret trægulve. Flere af lejlighederne i stueplan vil have egen udgang til privat terrasse. Der medfølger parkeringsplads til alle lejlighederne.

Om Dr. Sells Park:
Det gamle nervesanatorium i Dianalund, som blev opført i 1928, og som sidenhen har huset både psykiatrihospital og flygtningecenter for Dansk Røde Kors, gennemgår fortiden en større forvandling. Dianalunds “Torneroseslot” vil i løbet af 2019 genopstå som Dr. Sells Park og huse attraktive lejeboliger på den naturskønne grund.

Arkitektonisk vil den smukke gamle bygningsmasse stort set ikke blive forandret. Men bygningernes indvendige planløsninger vil gennemgå en gennemgribende renovering og forvandling til tidssvarende og moderne boliger. Boligerne vil forsynes med ny klimaskærm herunder nye vindues- og dørpartier samt nyt varmeanlæg.

Bebyggelsen Dr. Sells Park ligger mellem Dr. Sells Vej og den smukke fredskov nord for byen.

Skriv dig op

Vil du på ventelisten?