Luk fuldskærm

Islands Brygge

A-House

Store lysindfald, brede plankegulve og urbane stuer.
Velkommen indenfor i det ikoniske A-House ved Islands Brygge havnefront.
 
De hvide skandinaviske rammer og stilrene linjer giver dig rum til et mere klassisk New Yorker-look. Planløsningerne er mange - men, fælles er det åbne alrum, som smelter boligen sammen og i mange af lejlighederne har du fra alrummet en uimodståelig vandudsigt. Udenfor hoveddøren står du midt i Islands Brygges cafékvarterer, naturområder og blå havnekanaler – foruden daginstitutioner og skole lige om hjørnet.
 
A-House på Islands Brygge
Et levende hus mellem havnefront og Fælled.
Det industrielle A-House opstod som et anerkendt kunstnerkollektiv for upcoming musikere og designere – og rummer i dag 195 New Yorker-inspirerede lejligheder i hjertet af Islands Brygge.
 
Besøg dit in-house fitnesscenter, nyd en cafe latté på de hyggelige caféer og invitér gæster på italienske fristelser fra Scarpetta i stueetagen. Under huset er parkeringskælder med mulighed for leje af p-plads – også for el-biler. På taget finder du Nordens største tagterrasse, frit tilgængelig for beboerne, med lounge møbler og grønne plantekasser – og udsigt over Islands Brygge havnekanal og Amagers grønne naturområder.
 
Bølger, badestrande & bryggekvarter
Kom tæt på Islands Brygges blomstrende havnemiljø. Her finder du spændende caféer, gode indkøbsmuligheder og små distancer til det, der tæller. 300m fra din lejlighed ligger Havnevigens Badestrand for små og store vandhunde – og du er kun 5 min i bil fra dit morgenbad i Havnebadet Islands Brygge, klubbens kajakpolo eller Bryggens beachvolley.
 
Med Amager Fælled i baghaven er det nemt at finde løbeskoene frem. Du er også kun en kort cykeltur fra Fisketorvets shoppingcenter og Strøget - og altid tæt på de gode pendlerveje via cykelbroen over Københavns Kanal eller motorvej 02 mod Nordsjælland.

Kontakt os med det samme for en fremvisning.
Vi byder med glæde på en kop kaffe og en rundvisning i ejendommen.

Skriv dig op

Vil du på ventelisten?