Luk fuldskærm

Kong Georgs Vej 5 C, 2000 Frederiksberg

Unikt rækkehus på Frederiksberg

Rækkehus til leje på Frederiksberg
På en hyggelig villavej, en sidevej til Falkoner Alle, finder du dette skønne rækkehus til leje. 

Boligen er i fire plan inklusiv underetage. Rækkehuset er 104 kvm. + 52 kvm. i underetage, som er fuld brugbar og henvender sig især til dig der har familie langvejs fra eller måske en teenager. Etagerne er adskilt af en smuk trappe med glasværn.
I underetagen er der to værelser og et badeværelse. Der er ligeledes vaskemaskine og tørretumbler i et åbent bryggers i underetagen.

I stueetagen er der et stort åbent køkken alrum med udgang til en privat for- og baghave. Forhaven er med græs og her er plads til at indrette en lille hyggekrog. I stueetagen er der ligeledes et soveværelse / kontor samt et gæstetoilet.

På 1. salen er der en dejlig stor stue med ovenlys vinduer og skønt lysindfald, endnu et soveværelse samt et badeværelse. Fra stuen er der en trappe, som leder videre op til boligens 20 m2 private tagterrasse. Tagterrassen er indrettet med havemøbler, så det skal du ikke tænke på at få slæbt op på tagterrassen og du kan fra dag ét nyde en rolig stund heroppe.

Ejendommen er nyopført med lækre nye køkken-elementer fra Unoform, hvidevarer fra Miele, Quooker, Vola armaturer og meget mere.

Ejendommen er placeret nær Falkoner Alle, med alle de gode indkøbsmuligheder, restauranter og offentlig transport lige rundt om hjørnet. Der er ligeledes meget kort afstand til skole, børnehave og daginstitutioner, ligesom du har flere uddannelsesinstitutioner i nærheden.

Det er muligt at leje en parkeringsplads for 500 kr. pr. måned.
Der kan ansøges om tilladelse til ét husdyr.

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?


Founder & udlejningsmægler

Mette Moldt Mathiesen

+45 22163198 mette@tholstrupmoldt.dk BESTIL FREMVISNING