Luk fuldskærm

Dr. Sells Vej 49 2 tv, 4293 Dianalund

Lys 4-værelses lejlighed i Dianalund

Velkommen indenfor i Dr. Sells Park i Dianalund

Lejligheden er beliggende i Dr. Sells Park i Dianalund, og denne etape består af 22 nyrenoverede lejligheder. Ejendommen, som førhen dannede rammerne om det gamle nervesanatorium i Dianalund, er opført i 1928, og har efterfølgende blandt andet huset både psykiatrihospital og flygtningecenter for Dansk Røde Kors. I de forløbne år har ejendommen gennemgået en større forvandling og er nu genopstået som Dianalunds “Torneroseslot” under navnet Dr. Sells Park.

Arkitektonisk er den smukke gamle bygningsmasse stort set ikke forandret. Men indvendigt vil du i stedet se og mærke den store forvandling. Lejlighederne er gennemrenoverede og fremstår i tidssvarende og moderne stil med praktiske løsninger. Boligerne forsynes desuden med ny klimaskærm herunder nye vindues- og dørpartier samt nyt varmeanlæg.

Alle lejlighederne har udkig til ejendommens smukke og idylliske have. Lejlighederne i stueplan har egen udgang til mindre terrasse/altan. 

Bebyggelsen Dr. Sells Park ligger mellem Dr. Sells Vej og den smukke fredskov nord for byen.
Du bor dermed tæt på skov og natur og er altid kun få skridt fra en dejlig gåtur i skoven. 

Lejlighederne fremstår nyrenoveret med lyse og funktionelle rum og moderne planløsning i et plan. Lejligheden indeholder stue/køkken/alrum i åben løsning med nyt køkken inkl. hvidevarer ovn, kogeplade, opvaskemaskine og køle/fryseskab og emhætte med centralsug. Badeværelse fremstår med klinkegulv og vægfliser opsat i brusezone samt sanitet. Der er klargjort på badeværelse til vaskemaskine og evt. tørretumbler, som kan tilkøbes eller lejes - eller du kan medbringe disse selv.

Vægoverflader og lofter er hvidmalet. Der er lakeret trægulve i alle opholdsrum. Klimaskærmen er forsynet med nye vinduer med termoglas og indgangsdøre. Der er nyt radiatoranlæg samt etableret gulvvarme på badeværelse.

Alle lejlighederne er klargjort til fiber.

Til lejligheden følger en parkeringsplads samt et depotrum i bygningens underliggende kælder.

Det månedlige AC forbrug dækker vand, varme og el.

Kontakt os med det samme for en fremvisning i Dr. Sells Park. Efter fremvisning er det muligt at foretage reservation af en bolig. Overtagelse kan ske jf. aftale. 

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?


Founder & udlejningsmægler

Mette Moldt Mathiesen

+45 22163198 mette@tholstrupmoldt.dk BESTIL FREMVISNING