Luk fuldskærm
RESERVERET

Dr. Sells Park 43 2 tv, 4293 Dianalund

Moderne nyrenoveret 3-værelses i Dianalund

Dr. Sells Park i Dianalund består af 22 nyrenoverede lejligheder. Ejendommen, som førhen dannede rammerne om det gamle nervesanatorium i Dianalund, er opført i 1928, og har efterfølgende blandt andet huset både psykiatrihospital og flygtningecenter for Dansk Røde Kors.  I de forløbne år har ejendommen gennemgået en større forvandling og er nu genopstået som Dianalunds “Torneroseslot” under navnet Dr. Sells Park.

Arkitektonisk er den smukke gamle bygningsmasse stort set ikke forandret. Men indvendigt vil du i stedet se og mærke den store forvandling. Lejlighederne er gennemrenoverede og fremstår i tidssvarende og moderne stil med praktiske løsninger. Boligerne forsynes desuden med ny klimaskærm herunder nye vindues- og dørpartier samt nyt varmeanlæg.

Alle lejligheder har udkig til ejendommens smukke og idylliske have. Lejlighederne i stueplan vil have egen udgang til mindre terrasse.

Boligerne er indrettet med nyt elementkøkken samt nyt badeværelse. 

Bebyggelsen Dr. Sells Park ligger mellem Dr. Sells Vej og den smukke fredskov nord for byen.

Lejlighederne fremstår total nyrenoveret med lyse og funktionelle rum og moderne planløsning i et plan. Lejligheden indeholder stue/køkken/alrum i åben løsning med nyt elementkøkken inkl. hvidevarer ovn, kogeplade og kølefryseskab og emhætte med centralsug. Der er klargjort til opvaskemaskine, som kan tilkøbes eller lejes - eller du kan medbringe disse selv. Badeværelse fremstår med klinkegulv og vægfliser opsat i brusezone samt sanitet. Der er klargjort for vaskemaskine og tørretumbler, som kan tilkøbes eller lejes - eller du kan ligeledes medbringe disse selv.

Vægoverflader og lofter er hvidmalet. Der er lakeret trægulve i alle opholdsrum. Klimaskærmen er forsynet med nye vinduer med termoglas og indgangsdøre. Der er nyt radiatoranlæg samt etableret gulvvarme på badeværelse.

Boligen er forberedt med fiber for internet.

Til lejligheden følger en parkeringsplads samt et depotrum i bygningens underliggende kælder.

OBS. Billederne er fra en prøvebolig. Materialer er ens i alle lejemål, men planløsning kan variere. 

Kontakt os med det samme for en fremvisning i Dr. Sells Park. Efter fremvisning er det muligt at foretage reservation af en bolig.

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?


Founder & udlejningsmægler

Mette Moldt Mathiesen

+45 22163198 mette@tholstrupmoldt.dk BESTIL FREMVISNING