Luk fuldskærm

Oscar Pettifords Vej 27 8 th., 2450 København SV

3-værelses i Metropolis på 8. sal med sublim udsigt!

Sjældent udbudt lejlighed til leje på 8. sal!

Velkommen indenfor i Metropolis i Københavns Sydhavn. Lejligheden ligger på en af Sluseholmens bedste beliggenheder, nemlig på sin helt egen lille "ø" hvor kun denne ejendom, kaldet Metropols, ligger. Fra din stue og alrum har du det mest unikke kig til Københavns Kanalløb. Fra stuen er der udgang til stor privat altan. Altanerne er meget private da de er adskilt mod naboerne, så du kan virkelig føle dig hjemme og nyde livet ligesom du foretrækker det. Fra soveværelset er der ligeledes udgang til en altan, hvor fra du kan nyde udsigten mod Amager og Amager Fælled. Udsigten fra lejlighedens altaner er så unik, at der ikke er ét eneste tidspunkt på døgnet hvor du ikke kan lade dig betage - og forestil dig så lige at nyde nytårsaften fra 8. sal med udsigt til hele København....

Som lejer i denne lejlighed vil du hurtigt opleve alt hvad området har at byde på. Området bærer præg af nærheden til vandet og det maritime. Der er god mulighed for at tage en tur i kajak, hoppe på padleboard eller tage en svømmetur i havnebadet. Ligeledes findes der saunaklub i området, som er meget populært. Du har kort afstand til indkøb, Sats fitness, Lagkagehuset, Riccos kaffebar, Havnebussen, Yoga café og hyggelige restauranter. Ydermere åbner den nye metrolinje på Sluseholmen i år 2024.
En af de særlige kendetegn ved området er, at du hurtigt kan komme til indre by, men man kan ligeledes hurtigt komme på motorvejsnettet. Man kan via hyggelige broer gå/cykle fra Sluseholmen via Teglholmen til Engholmene og videre indtil indre by, og hvis ikke man gider gå/cykle er der som sagt Havnebussen som er en virkelig hyggelig måde at komme rundt på.

Adgang til lejligheden kan ske via hovedtrappen eller elevator. Har man bil, så er der mulighed for at leje en p-plads i den private parkeringskælder. Der er ligeledes mulighed for at parkere sin cykel i parkeringskælderen eller foran ejendommen. Ejendommen består af ejerlejligheder og der er god ro og orden i ejendommen, hvor ejerne kræser ekstra godt om deres unikke ejendom. 

Selve lejligheden:
Man træder ind i rummelig entré, som fungerer som entré med plads til at hænge overtøj mv., samt fordelingsgang til lejlighedens 2 soveværelser. Der er to rigtig fine soveværelser mod Amager Fælled, med indbyggede skabe. Begge soveværelser har udgang til altanen. Fra fordelingsentréen har man videre adgang til lejlighedens store badeværelse med brus, væghængt toilet, gulvvarme, stort vaskemøbel samt vaskesøjle. Til sidst træder man ind i lejlighedens hjerte, hvor man har åbent køkken-alrum og stue i et med udgang til den store altan. Herfra har man det smukkeste kig til Københavns Havn, Nokken som er fredet grønt område langs havnen, og i horisonten ser man Christiansborg Slot, hvor guld kupler og kongekroner kendetegner tårnets spir. Altanen har en god størrelse med plads til spisebord og en liggestol. Fra køkkenet er der desuden udgang til en lille altan, hvor der kan stå en grill, så man ikke skal kigge på den fra den store altan mens man nyder maden og udsigten. Køkken er i hvide grebsløse elementer og indeholder naturligvis alt i hårde hvidevarer. 

Lejligheden udlejes for en tidsbegrænset periode på 2 år.
Det er som udgangspunkt ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?


Founder & udlejningsmægler

Ulrik Tholstrup

+45 22162015 ulrik@tholstrupmoldt.dk BESTIL FREMVISNING