Luk fuldskærm
RESERVERET

Damhus Boulevard 25 C 1. th., 2610 Rødovre

3-værelses lejlighed tæt på Damhussøen!

Forestil dig at bo på en stille villavej tilbagetrukket fra Roskildevej, tæt på grænsen til Frederiksberg og kun et par minutters gang fra Damhussøen....

Drømmen kan nu blive til virkelighed!

Nyt projekt i Rødovre
På Damhus Boulevard i Rødovre opføres 20 nye moderne 3-værelses lejligheder med indflytning 15. juni 2024. Lejlighederne er hhv. 70 og 79 kvm. fordelt på 2 gode soveværelser, dejligt lyst køkkenalrum og stue samt badeværelse.

De i alt 20 lejligheder er fordelt over 3 punkthuse, hvor der i bygning 1 og 2 er hhv. 6 lejligheder i alt og i bygning 3 er der 8 lejligheder i alt. Ejendommene er kun 2 etager, og der er derfor ikke elevator i ejendommene, men en udvendig ståltrappe til 1. salen. 

Alle lejligheder har depotrum i skur. Dog har lejlighederne på 1. salen også et depotrum på loftet, som tilgås via stige i lejligheden, som kan foldes ned via lem i loftet.

Lejlighederne indrettes med gulvvarme overalt, hvidt og stilrent køkken fra Svane med alt i hårde hvidevarer, lyst og dejligt badeværelse med plads til at du kan installere din egen vaskesøjle, lækkert trægulv og gulv-til-loft vinduer i alrummet.

Dejlige udendørsarealer
Lejlighederne i stueetage har alle sammen en dejlig privat terrasse, og lejlighederne på 1. salen har en privat altan. Derudover kommer der små grønne arealer i mellem ejendommene og naturligvis hæk ud mod Damhus Boulevard.

Privat parkering
Der er mulighed for at leje en parkeringsplads på ejendommens private område. Prisen for parkering er kr. 350 pr. md. Der opstilles forventeligt også ladestandere.

Det er muligt at ansøge om husdyrstilladelse til én mindre hund eller kat.

For at kunne ansøge om en bolig i ejendommen må du ikke være registreret i RKI. 

Åbent hus foregår i prøveboligen i nr. 23D.

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?


Founder & udlejningsmægler

Mette Moldt Mathiesen

+45 22163198 mette@tholstrupmoldt.dk BESTIL FREMVISNING