Luk fuldskærm
RESERVERET

Kolonivej 15 A 2 14, 4293 Dianalund

2-plans lejlighed med tagterrasse og altan

På Kolonivej, centralt i Dianalund, finder du denne 4-værelses lejlighed på 125 kvm., som nu kan blive dit kommende hjem.

Lejligheden er i 2 plan og rummer desuden tagterrasse og altan.

Adgang til lejligheden sker via enten trappe eller elevator, som fører dig direkte til 2. sal, hvor lejligheden er beliggende øverst i ejendommen. Fra elevator eller trappen er der videre adgang til lejligheden ad en svalegang, hvor lejligheden er beliggende for enden af svalegangen. 

Når du træder ind af døren bliver du først mødt af det store køkken alrum der rummer velholdt hvidt køkken med køle/fryseskab, ovn, kogeplader og plads til at installere egen opvaskemaskine. I alrummet er der god plads til at indrette spiseplads samt entre eller hyggekrog. Fra køkkenet er der udgang til skøn tagterrasse, som deles med naboen ved siden af, men man kan naturligvis adskille tagterrassen ved hjælp af blomsterkrukker eller lignende. Det aftaler I bare med de søde naboer. 

Fra alrummet er der trappe til lejlighedens første sal, som er beliggende i ejendommens 3. etage. Her har du stor stue med udgang til hyggelig altan, 3 gode soveværelser og badeværelse. På badeværelse kan du installere egen vaskemaskine.

Med til lejligheden følger et depotrum i kælderen. 
Der skal ansøges om husdyr, hvis dette haves.

Der er parkering lige nede foran ejendommen.

Kontakt os

Hvad kan vi gøre for dig?


Direktør & udlejningsmægler

Mette Moldt Mathiesen

22163198 mette@tholstrupmoldt.dk BESTIL FREMVISNING